2011. május 27., péntek

Nyílt nap, bemutató nélkül

Sokáig gondolkodtam, megírjam-e a következő bejegyzést, de úgy döntöttem megteszem.

A Varrógépcentrum blogjában egy felhívást tett közzé:Nyílt műhelyfoglalkozás keretén belül megismerkedhetünk a Q Drive hosszúkaros tűzőgéppel. Előzetes jelentkezés szükséges!

Mi egy kedves foltos társammal együtt be is jelentkeztünk és el is mentünk a megbeszélt időpontra. Sajnos a hölgy - aki a bemutatót tartotta volna - lebetegedett és nem tudott ott lenni. Ilyen előfordul, megértettük. Azt azonban nem fogom és nem is akarom megérteni, ha a Varrógépcentrum ezt közzéteszi a blogjában, meghirdeti, akkor miért nincsen egy ember, aki ilyen esetben vállalja a felelősséget. Miért nem vállalkozott senki a bolti dolgozók közül, aki megmutatta volna nekünk a gép működését? Biztosan többen értenek hozzá, hiszen érteniük is kell, mert ha jól tudom el is szeretnének adni ilyen gépeket. Sajnálom a dolgot, mert mint leendő vásárlót is érdekelt a téma. Vidékről felutaztunk,( 240km) szabadságot vettünk ki és az összes megjegyzése a boltvezetésnek az volt. " Hát, elnézést kérünk:" Hát nem szeretném elnézni. Vagy én látom rosszul? Az is lehet, túl érzékeny vagyok, bár nem hiszem.

Hát ennyi. Ehhez többet nem akarok hozzáfűzni, mert egy fecske nem csinál nyarat, de el nem felejtem. Engem úgy neveltek, hogy megtanultam mi a felelősség, együttérzés, felebaráti szeretet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése